Testimonials van o.a.bekende Nederlanders, sporters (die de topsport bedrijven) en gebruikers(ters) die het gebruik van Vemma ten hoogste aanbevelen!!

 

 

 

Waarom ik voor Vemma gekozen heb.

Ik ben gericht op het creëren van optimale gezondheid voor iedereen, zowel emotioneel, mentaal als fysiek.

Dit doe ik vanuit mijn 30 jaar lange ervaring als alternatief en preventief arts. Ik wil zoveel mogelijk mensen het beste uit zichzelf laten halen, ofwel: Be The Best You Can Be.


VEMMA heeft de meest krachtige antioxidantenwaarde van alles wat ik tot nu toe heb gezien.


VEMMA bevat een serie van sporenelementen, mineralen, de noodzakelijke vitaminen, groene thee (theïnevrij), de Aloë Vera en de Mangosteen.


Waarom kies ik voor VEMMA?
Als organisatie sta je achter de producten. Wij staan achter gezondheid en vitaliteit. Als organisatie kiezen wij voor een product als Vemma.

Waarom? Het is een compleet voedingssupplement in vloeibare vorm waardoor het goed in het lichaam wordt opgenomen. En omdat onze persoonlijke ervaring leert dat wij ons lekkerder in ons vel voelen zitten. Daarom.
 

Wat doet VEMMA voor mij?
Met een kleine maatglas per dag (het is vloeibaar) krijg je een dosis binnen die niet alleen je vrije radicalen opruimt, maar ook je immuunsysteem stimuleert en de regeneratie van het DNA dat al beschadigd is in gang zet.

Sinds de korte periode, dat Vemma op de markt is, zijn er veel mensen die zich beter voelen, meer energie en vitaliteit hebben en zelfs van verschillende klachten af zijn.

De beste werking is echter de preventieve werking voor de toekomst en dat is niet onmiddellijk zichtbaar of meetbaar. Dat is een kwestie van gewoon doen en één van de beste investeringen in je gezondheid; naast het beter leren omgaan met stress en er voor zorgen dat je minder toxines opneemt.                                 

 

 


Daarom raad ik iedereen aan om Vemma te gebruiken.Ik wens je alle geluk en gezondheid,


Roy Martina

http://www.roymartina.com/

Master in Nutrition, homeopaat, acupunctuur, oor acupunctuur, manuele therapie (volgens Bourdiol), homeopathie, voedingstherapie, orthomoleculaire geneeskunde, Moermantherapie, VEGA test methode, CEIA immunotherapie, bloesemessences, fytotherapie, gemmo therapie, lasertherapie, Reiki. 

 

 

Taeke Taekema, professioneel hockeyspeler bij Oranje gebruikt VEMMA.


“Ik neem VEMMA ‘s morgens en ‘s avonds om de essentiële voedingstoffen binnen te krijgen.

Het geeft mij een rustig gevoel, omdat ik mijn lichaam gevoed heb, met waarschijnlijk het beste product dat er momenteel in de wereld te krijgen is”.

Hier is meer info te vinden.


 

 

 


Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
De inhoud is strikt informatief,
eventuele fouten zijn voorbehouden
Webmaster: Francisca Vienne
© Francisca Viënne 2006/2008