Vemma staat voor: Vitaminen, Essentiële Mineralen, Mangosteen, Aloë-Vera, dit alles is voorgemengd (Prémix), is rijk aan tenminste 43 Xanthonen en bevat o.a. antioxidanten.
Het gevulde shooterglas (0.59ml wordt meegeleverd), heeft een ORAC waarde van ±3470, dit terwijl de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) ±3000 is.

Tientallen jaren van gepubliceerde studies, bevestigd van overheidswege en van de medische raad, de aanmoediging: Neem MULTIVITAMINEN en de dagelijkse inname daarvan is van groot belang.  

Vitamines en mineralen zijn niet alleen nodig voor onze gezondheid en om ons goed te voelen, ze kunnen ons beschermen tegen ziektes.


Beschrijving van de 12 volledige spectrum vitaminen:

Vitamine A (Bétacaroteen)
Vitamine B1 (Thiamine)

Vitamine B2 (Riboflavine-natriumfosfaat)
Vitamine B3 (Niacine, Nicotinamide)
Vitamine B5 (Pantotheenzuur)
Vitamine B6 (pyridoxine)
Vitamine B11 (Foliumzuur)
Vitamine B12 (Cobalamine)                                   
Vitamine C (ascorbinezuur)
Vitamine D3 (cholecalciferol)
Vitamine E (Alfa-tocoferol)
Vitamine H (Biotine)


Kijk voor een komplete uitleg over de vitaminen, bij de navigatieknop "ABC Ingrediëntenlijst"Waarom mineralen?

Mineralen zijn verbazingwekkend! Dat zijn ze, omdat zelfs in minuscuul kleine hoeveelheden deze voedingsmiddelen, allerlei voordelen in de lichaamschemie produceren.

Mineralen zijn voedingsmiddelen die het lichaam nodig heeft om de verschillende fysiologische en biochemische processen te voeden; essentiële processen die het lichaam onderhouden. Sommige van deze processen beheersen het gezond houden van organen, botten, de huid en het immuun systeem.

Zowel mineralen als vitaminen worden niet aangemaakt door je lichaam zelf. Vandaar dat we mineralen moeten opnemen uit externe bronnen. Waarom plantaardige mineralen? Omdat plantaardige mineralen uit moeder natuur komen.

Zo werkt het: planten vergaren mineralen uit de grond waar zij geplant zijn. In een verbazende conversie, die de wetenschap nog steeds niet heeft kunnen namaken, worden de mineralen voorbereid voor menselijke consumptie. Het is de bedoeling van de natuur dat de mensen deze mineralen via plantaardig voedsel binnen krijgen. Eigenlijk kunnen de mineralen in bijna alle voedsel worden gevonden dat in de grond wordt gekweekt. Bijvoorbeeld: wortelen, druiven, broccoli... noem maar op.

Het probleem van tegenwoordig is, dat de voedselverwerking, bemesting en overbebouwing van de grond het onmogelijk maakt om een breed spectrum van mineralen binnen te krijgen! En ons voedsel is armer geworden. We krijgen niet de hoeveelheid binnen, die moeder natuur in gedachte had voor ons.

Niets is beter dan een volledig spectrum van plantaardige bronmineralen, afkomstig van voorraden die duizenden jaren oud zijn - het is als de kracht van de natuur. Waarom Vemma’s Essential Minerals® nemen? Vemma's Essential Minerals® biedt U 65 belangrijke spoor en ultra-spoor mineralen in een ionische (electrisch geladen), vloeibare vorm. De mineralen worden gehaald uit voedingsrijke plantengroei, die duizenden jaren ongestoord is geweest. Vervolgens worden ze klaargemaakt voor het lichaam. Dit betekent dat de mineralen worden teruggebracht in hun kleinst mogelijke vorm (door ionisering) waarbij de fysieke eigenschappen behouden blijven. De mineralen worden ook compleet vloeibaar gemaakt.

Het resultaat is een 100% ionisch, vloeibaar mineraal product, dat U gemakkelijk kunt innemen. Dit is belangrijk, omdat we ouder worden en het lichaam minder makkelijk mineralen opneemt. Dus gemakkelijk op te nemen mineralen zijn zeer behulpzaam.

De juiste balans van mineralen, is de enige meest belangrijke factor in Uw gezondheid en U goed voelen in Uw vel.

95% van Uw dagelijkse activiteiten hangen af van mineralen. Kies voor een volledig evenwicht.

En last but not least vanwege de natuurlijke vruchten in Vemma's Prémix ®, is het ook nog ontzettend lekker! 

“Bijna elke ziekte kan men linken aan een tekortkoming van Mineralen”

Dr. Linus Pauling, Vader van de vitamine C-Nobelprijs winnaar.


Aluminium
Antimony
Barium
Beryllium
Bismut
Boron
Bromide
Cadmium
Calcium
Carnitine
Cobalt
Cerium
Cesium
Chloride
Chromium
Dysprosium
Erbium
Europium
Fluoride
Gallium
Carbon (organisch)
Germanium
Gadolinium
Goud
Hafnium
Holmium
IJzer
Indium
Jodium
Koper
Lanthanum

Lithium

Lodine
Lutetium
Magnesium
Manganese
Molybdenum
Neodymium
Nikkel
Niobium
Phosphorous
Platina
Potassium
Praseodymium

Rhodium
Rubidium
Ruthenium
Samarium
Scandium
Selenium
Silica
Sodium
Strontium
Sulfaat
Tantalum
Tellurium
Terbium
Thallium
Thorium
Thulium
Titanium

Tin
Vanadium
Welfra(a)m
Ytrium
Ytterbium
Zilver
Zink
Zirkonium
 Ondanks het feit dat mangosteen nog niet zo lang geleden ontdekt werd in het westen, vonden er over deze vrucht honderden onderzoekingswerken plaats en derde rang studies over de gehele wereld. Deze tropische vrucht biedt de hoogste bron van Xantonis (anti-oxidanten) aan, die ooit ontdekt werd en zou mogelijkerwijs voedsel voor de toekomst kunnen zijn.

Honderden jaren geleden werd mangosteen gebruikt door de vroegere gezondheidsbeoefenaars, de Ayurvedic helers om eenvoudige Chinese medische bereidingen te maken. Terwijl de meeste mensen het gebruik en de voordelen van vitamine C en E kennen zijn er weinig mensen op de hoogte van de ongelooflijke potentiële en anti–oxidante kracht van de Xantonis gevonden in deze vrucht.

Traditioneel gebruik om de pijn onder controle te houden. Koorts en infecties van om het even van welke soort. Bescherming tegen verhoging van de ziekte en als een natuurlijk anti–ontstekingsmiddel, leidt de Mangosteen-vrucht tot de weg naar de gezondheid. Het gebruik van allerlei natuurlijk voedsel, vitamines en mineralen, geeft dit aan het menselijk lichaam, een degelijk schild tegen chronische ziekten.

Dr. James Duke werkte 35 jaar voor de USDA. Hij is een bekend etnobotanist en die op het Internet, gesponsord door de bibliotheek van Congres, een fytochemisch en etnobotanische gegevensbestand heeft geplaatst. De database is nu beschikbaar voor artsen en de gewone man. Meer dan 138 verbazende eigenschappen van de Mangosteen met zijn gezondheidsvoordelen zijn nu gecatalogiseerd. Dr. James Duke werkte voor USDA en de Universiteit van Maryland en trok zich in 1995 terug.

"Elk systeem, orgaan, cel, spier of zenuw heeft goede voeding nodig voor een optimale functionering ervan. De Mangosteen heeft een weldoend effect op het hele menselijk lichaam." Dr. James Duke

Sinds lang is de Aloë Vera bekend als één van de meest geneeskundige planten die de natuur ons aanbiedt. Sinds eeuwen is de plant bekend door kruidendokters onder verschillende benamingen.

Deze cactusplant met groenen bladeren gevuld door een klare en doorzichtig gel bevat meer dan 75 voedingsstoffen en 200 actieve samenstellingen, inbegrepen 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen.

De oude Egyptenaren beschouwen de Aloë Vera als een geneeskundige plant. Zij gebruikte de plant als offer bij de begrafenissen van de Farao’s.


In de laatste eeuwen hebben medische onderzoeken bevestigd dat Aloë-Vera verschillende domeinen van het menselijk lichaam gunstig beïnvloed.

 De meeste van ons kennen het gebruik van groene thee in een Chinees restaurant. Al de Chinezen verkiezen deze traditionele drank in plaats van koffie. Naast deze gewoonte biedt groene thee één wonderbaarlijk en voedingrijk voordeel.

Laten we groene thee gaan drinken voor onze gezondheid. Misschien is het wel een kleine moeite uw dagelijkse thee te verwisselen voor de groene. Ook is het een goed idee voor verpleeghuizen en andere instellingen waar mensen te kampen hebben met vaak grote gezondheidsproblemen, de thee te veranderen in de groene of op zijn minst dat men daar een keuze kan maken als de dagelijkse thee geserveerd wordt.

De gewoonte om groene thee te drinken in Japan stamt al van heel lang geleden. De thee staat vanouds bekend om zijn gezondheidsbevorderende en levensverlengende eigenschappen. Hoewel de gezondheidsbevorderende eigenschappen van de groene thee door de eeuwen heen proefondervindelijk zijn bewezen, neemt de wetenschapper van tegenwoordig daar geen genoegen meer mee en vindt dat de werkzaamheid in het laboratorium bewezen moet zijn. Recente studies over de groene thee hebben het geloof en de voordelen van het drinken van groene thee dan ook gerechtvaardigd.

Omdat groene thee niet wordt gefermenteerd (gistingsproces), blijven alle natuurlijke stoffen behouden. Dit heeft tot gevolg dat de groene thee nog vol zit met waardevolle stoffen. Hieronder zal ik ze op een rijtje zetten, alhoewel er nog aanzienlijk veel meer stoffen zijn gevonden in de theestruik:

provitamine A
vitamine A
vitamine B1
vitamine B2
vitamine B12
vitamine C
vitamine E
vitamine D
caroteen
calcium
chroom
ijzer
kalium
kobalt
koper
mangaan
magnesium
molybdeen
natrium
nikkel
fosfor
tannine
theobromine
theofylline
selenium
strontium
zink


 

Volgens de US regering en de medische instanties, omvat de optimale dagelijkse voeding van de Amerikanen minder voedingswaarden. Het eindresultaat is een verhoging van het risico tot chronische ziekten en vermoeidheid.

Het blad "American Medical Association" van juni 2003, raadt iedereen aan om vitaminen en mineraal supplementen te gebruiken. Met al die keuzes van vandaag de dag, waar moet je beginnen? Voedsel is altijd de beste bron geweest van vitaminen en mineralen. Maar omdat wij onze moderne leefstijl hebben, vergiftiging van onze omgeving, vermindering van mineralen in de grond, is het nauwelijks
mogelijk enkel afhankelijk te zijn van het voedsel dat, wij tot ons nemen om sterk en gezond te blijven.

Het voedsel, dat wij dagelijks nemen bevat minder en minder voedingswaarden. Wij eten en drinken méér en méér onnatuurlijke voedingstoffen dan ooit!Kies niet voor minder, maar neem een produkt, dat al de voedingswaarden bezit, die het lichaam dagelijks nodig heeft. Uw lichaam heeft iedere dag verschillende vitaminen en mineralen nodig en dat is moeilijk om in een tablet te stoppen. De voedingsbestanddelen in de meeste vitaminen worden moeilijk geabsorbeerd, omdat zij in tabletvorm voorkomen en zij zijn voor sommige mensen moeilijk om door te slikken.

Naast het voordeel, dat vloeibare supplementen makkelijk zijn door te slikken, is er nog een ander voordeel. Volgens de “Physicans Desk Reference” worden vloeibare voedingssupplementen voor ca. 85% geabsorbeerd, terwijl dat voor een tablet slechts ca. 20 tot 30% is.

De enige bescherming en verdediging voor ons lichaam is een goed samengesteld vloeibaar supplement van vitaminen, essentiële mineralen en voedingsbestanddelen.
   Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
De inhoud is strikt informatief, evenutele fouten zijn voorbehouden en mag niet worden gezien als medisch advies. Personen met medische klachten worden aangeraden contact op te nemen met een arts. De eigenaar van deze site is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de beweringen die gedaan worden ten aanzien van de werking van de Mangosteen.

Webmaster: Francisca Viënne

Disclaimer