Ja natuurlijk werkt de suikerkick van al die energiedrankjes.

Maar de crash die je na een uurtje krijgt? JUIST, helemaal bekaf, futloos en nog minder energie hebben dan voorheen!?!

Echte energie zou moeten komen van gezond spul, met een mega lekkere smaak. Hoe anders zou je de energie kunnen opbrengen, voor de sport, dat laatste beetje concentratie voor dat belangrijke duel of examen?

Of je nu 1 tot 2 blikjes Verve! per dag neemt, het zal je energierijk houden, wel tot 6 uur lang.

Het is een prť, voor iedereen die een sport beoefent, een zware baan, extra conditie nodig heeft. Verve! is een totaal andere energiedrank. Het heeft nu eindelijk alles aan inhoud, waar je naar zocht....... Een natuurlijke energie-oppepper!!!

Volgepakt met hoogwaardige en gezonde ingrediŽnten, geeft Verve! jou je dagelijkse vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, dit zijn de essentiële stoffen die je nodig hebt, vergelijkbaar met ca. 5 porties biologische groenten en fruit.

Bedenk hoeveel tijd en geld je bespaart, die je anders zou besteden aan het kopen, schoonmaken en eten van deze hoeveelheid groenten en fruit . Verve! geeft je behalve al die gezonde voedingsstoffen, ook direct dé energieboost die je nodig hebt.

Opgevuld met een revolutionaire mix van energie, is het geheime wapen, de tropische "Mangosteen" vrucht uit MaleisiŽ, Thailand, IndonesiŽ, de Filippijnen, AustraliŽ, Centraal Amerika en BraziliŽ, die krachtige phytonutriŽnten bevat, Aloë Vera, Groene thee en sporenelementen.

Verve! is UNIEK en heeft zoveel meer dan een andere energiedrank.

Verve! bevat als natuurlijk oppeppers, Guarana en taurine, die je gedurende langere tijd extra energie geven. Dus er zitten er geen kunstmatige smaakstoffen in en geen synthetische caffeÔne.

Eén blikje Verve! heeft relatief weinig calorieën (72 cal.) Verve! bevat de natuurlijke zoetstof fructose (met lage Glycemic Index). In één blikje zit 18 gram fructose vergelijkbaar met 1 ½ appel.

De smaak is super, sprankelend, fris en fruitig. Een tropische verrassing.

Dat Verve! uitermate geschikt voor sporters is, moge dat duidelijk zijn!! Zie hieronder!!!!

Verve! is ook suikervrij te verkrijgen!!!!!

 

Zie hieronder de samenstelling. Gemakshalve heb ik de suikervrije samenstelling in het Engels gelaten, omdat het precies hetzelfde is, alleen dan zonder suiker!!

 

Verve! Samenstelling

 
Inhoudsmaat: per blikje 245ml. Hoeveelheid per blikje %ADH*
CaloriŽn 72  
Totaal aan Koolhydraten 18 g 6%*
Suikers 18 g **
Vitamin A (als Bťtacaroteen) 2500 IU 50%
Vitamine C (als Ascorbinezuur) 300 mg 500%
Vitamine D (als Cholecalciferol) 1000 IU 250%
Vitamine E (als d-Alfa tocoferol acetaat) 60 IU 200%
Vitamine B1 (als Thiamine hydrochloride) 1.5 mg 100%
Vitamine B2 (als Riboflavin U.S.P.) 1.7 mg 100%
Vitamine B3 (als Niacinamide) 20 mg 100%
Vitamine B6 (als Pyridoxine hydrochloride) 5 mg 250%
Vitamine B11(als Foliumzuur) 800 mcg 200%
Vitamin B12 (als Cyanocobalamine) 15 mcg 250%
Vitamine B7(als d-Biotine) 300 mcg 100%
Vitamine B5 (als Calcium d-Pantotheenzuur) 10 mg 100%
Selenium (als chelatie aminozuur) 140 mcg 200%
Taurine 1000 mg **
Guarana Zaad Extract (gestandaardiseerde extract van 80% natuurlijke caffeine 200 mg **
D-Ribose (onmisbaar voor sporters t.a.v. ATP en RNA 50 mg **
Inositol (hulpstof uit de Vitamimine B groep 50 mg **
Choline Chloride 10 mg **
Gepatenteerde Mangosteen, het hele blad van de AloŽ-Vera en de Groene Thee Melange. 25.2 g **
Opnieuw Samengestelde Mangosteen Sap (Garcinia mangostana L.)(fruit), AloŽ Vera Gel (gehele blad), Groene Thee (caffeÔnne-vrij), Mangosteen Extract (pericarp=schil) (genormaliseerde 10% Xanthonen).
Gepantenteerde plantaardige mineralen mengsel 956 mg **
Aluminium, Antimony, Barium, Beryllium, Bismut, Boron, Bromide, Cadmium, Calcium, Carnitine, Cobalt, Cerium, Cesium, Chloride, Chromium, Dysprosium, Erbium, Europium, Fluoride, Gallium, Carbon (organisch), Germanium, Gadolinium, Goud, Hafnium, Holmium, IJzer, Indium, Jodium, Koper, Lanthanum, Lithium, Lodine, Lutetium, Magnesium, Manganese, Molybdenum, Neodymium, Nikkel, Niobium, Phosphorous, Platina, Potassium, Praseodymium, Rhodium, Rubidium, Ruthenium, Samarium, Scandium, Selenium, Silica, Sodium, Strontium, Sulfaat, Tantalum, Tellurium, Terbium, Thallium, Thorium, Thulium, Titanium, Tin, Vanadium, Welfra(a)m, Ytrium, Ytterbium, Zilver, Zink, Zirkonium
* Percentage Dagelijkse Hoeveelheid zijn gebaseerd op een 2000 Kcalorie dieet.
** Dagelijkse Hoeveelheid (niet bevestigd).

Andere Ingredienten zijn:

Gezuiverd water: d.m.v. omgekeerde osmose.(doordringen van vloeistoffen door een poreus medium) Het omgekeerde osmose proces gebruikt een semi-permeabel membraan om opgeloste vaste stoffen, organische stoffen, pyrogenen, submicron colloidale materie, virussen en bacteriŽn van water te scheiden. Het proces wordt "omgekeerd" genoemd, omdat er druk nodig is om het water geforceerd door het membraan te laten gaan, de onzuiverheden achterlatend. Omgekeerde osmose is in staat om 95%-99% van het TDS gehalte (Total Dissolved Solids) en 99% van alle bacteriŽn te verwijderen en verschaft veilig, puur water.

Extract van plantaardige mineralen: Ingedikt aftreksel

Fructose: Is een monosacharide (een eenvoudige suiker) die van nature voorkomt in fruit en bijvoorbeeld in honing. Fructose smaakt zoeter dan glucose, maar is geschikter voor mensen die lijden aan een bepaalde vorm van diabetes. De fructose in Vemma wordt uit mais verkregen. Zie (Engelse uitleg) hier.

Natuurlijke smaakstofen. http://en.wikipedia.org/wiki/Natural_flavors

Kaliumsorbaat: (E202) is een mild conserveermiddel, die de houdbaarheid door bederf als gevolg van bacteriŽn, schimmels en/of gisten tegengaat.

Natriumbenzoaat: is een conserveringsmiddel, dat gisten, bacteriŽn en schimmels doodt. Echter alleen als de pH lager is dan 3,6, zoals bijvoorbeeld in jam en vruchtensappen. Het E-nummer is E211, het is het natriumzout van BenzoŽzuur (E210). BenzoŽzuur is een natuurlijk bestanddeel dat een conserverende werking heeft, met name tegen schimmels. Vanwege zijn anti-microbiŽle werking, wordt het zeer veel gebruikt als conserveermiddel in levensmiddelen.

Appelzuur: Appelzuur is het zwak organisch zuur dat in appels zit (het zorgt voor de zure smaak van groene appels).

Xanthaangom: is een complex, natuurlijk polymeer/polysacharide, dat veel gebruikt wordt als verdikkingsmiddel in voedsel om een hogere viscositeit te krijgen. Xanthaangom ontstaat door bacteriŽle fermentatie met behulp van de bacterie Xanthomonas campestris uit suiker en melasse. Deze gom wordt nog niet zo lang gebruikt als plantengom. Door de gecontroleerde omstandigheden waarin xanthaan wordt gemaakt is de kwaliteit veel regelmatiger dan die van bijvoorbeeld Arabische gom. Naast het gebruik als dikmiddel wordt het ook gebruikt als stabilisator, emulgator en als vervanger van gluten. De gom is geaccepteerd als veilige voedseltoevoeging in Europa en Amerika.Schud zachtjes voor het gebruik. Neem niet meer dan 3 Verve! per dag. Verve! mag niet worden gedronken, tijdens de zwangerschap. Heeft U een medische achtergrond, raadpleeg eerst Uw gezondheidsbeoefenaar. Als U ergens voor allergisch bent, weest U dan voorzichtig met Verve!. Plaats Verve! op een koele, droge en donkere (geen zonlicht) plaats!!!

Other ingredients: ultra-purified reverse osmosis carbonated water, plant mineral extract, natural flavors, citric acid, potassium sorbate (flavor protection), xanthan gum, sucralose and malic acid.

Tumble gently before serving. Down no more than 3 Verve! A day and don't drink it if you're pregnant, have a medical condition or get an allergic reaction. Keep Verve! in a cool, dry place out of direct sunlight.
Wat kost Verve!

 

 

 

Verve! 1 Pack

Prijs : € 55,49 incl. verzendkosten

24 - 245 ml. blikjes. klaar voor Uw dagelijke energie verhoging.*

Deze 1 pak is perfect voor de persoon, die een dagelijkse energie verhoging eist.*

 

Verve! 2 Pack

Price : € 99,78 incl. verzendkosten

48 - 245 ml. blikjes om de koelkast mee vol te stoppen..

Deze 2 pack is perfect de persoon die hunkert naar eerlijke nutritie en de intense engergie verhoging.*

 

 

Verve! 4 Pack

Price : €183,06 incl. verzendkosten

96 - 245 ml. blikjes om de koelkast mee vol te stoppen..

Deze 4 pack is perfect de persoon die hunkert naar eerlijke nutritie en de intense engergie verhoging.*

 

Verve! 8 Pack

Price : € 353,39 incl. verzendkosten

192 - 245ml. blikjes om de koelkast mee vol te stoppen..

Deze 8 pack is perfect de persoon die hunkert naar eerlijke nutritie en de intense engergie verhoging en een flinke voorraad wil hebben..*

 
     
 

     
 

Wanneer begin jij met Verve!

Verve! kun je hier direct bestellen

Voor een 1-malige bestelling (let goed op dat 1-malig wordt aangevinkt) klik op onderstaand bestelknopje.
Hier bestel je voor 1 keer!!

Om het gemakkelijk te houden, kun je ook maandelijks dé blikjes Verve! bestellen, je hebt er geen omkijken naar en ze komen altijd op tijd, dus je zit nooit zonder je favourite energiedrankje.
Hier kun je maandelijkse

Hartelijke dank voor de bestelling!!

Home