Heeft U echt de tijd, om dagelijks naar de supermarkt te gaan, alleen om het verse fruit en groenten te halen, voor de dagelijkse belangrijke hoogwaardige voeding vereisten, ter ondersteuning van Uw lichaam?

Niet echt hè?

De keiharde waarheid is, dat het moeilijk is, om met het gehaaste leven van tegenwoordig, de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid (door vooraanstaande artsen) nodige vitamines en mineralen, voor Uw lichaam in te nemen.

Dat is exact, waarom VEMMA™is ontwikkelt.

Zoals U kunt zien, is deze heerlijke 2-delige mix van vitamines en essentiële mineralen, een krachtig voedingsupplement, ter ondersteuning van Uw dagelijkse benodigde aanbevolen hoeveelheid.Een dagelijks portie Vemma™ is gelijk aan:

  3 Sinaasappelen
10 Avacado’s
3 Broccoli (op steel)
56 Eieren
0.4 Kilo Spinazie
0.9 Kilo Erwten
20 Bananen
1.7 Kilo Cheddar Kaas
5 Grote Aardappelen
1.5 Kilo Tomaten
3 Watermeloenen
38 Champignons
5 Kilo Kersen

= Vitamine C
= Vitamine E
= IJzer
= Vitamine D
= Vitamine A
= Vitamine B1
= Vitamine B2
= Vitamine B12
= Vitamine B3
= Vitamine B11
= Vitamine B6
= Vitamine B5
= de ORAC waarde (zie uitleg beneden)
(Ascorbinezuur)
(Alfa Tocoferol)

(Ergocalciferol)
(Bétacaroteen)
(Thiamine)
(Riboflavine)
(Cobalamine)
(Niacine)
(Foliumzuur)
(Pyridoxine)
(Pantotheenzuur)Vemma™ is bij uitstek ook geschikt voor (top) sporters.
U kunt de handige Vemma-Bidon vullen met het produkt, om zo na het sporten in te nemen of
de
"Fridge-Brick" miniflesjes. Deze zijn nu op de Nederlandse Markt en zijn al in een Prémix vorm.
 
(ORAC is een afkorting voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Het is de antioxidatieve capaciteit van groenten en fruit volgens een methodiek ontworpen door de Amerikaan Guohua (Howard) Cao, werkzaam bij het Amerikaanse ministerie van Landbouw en bij het Tufts University in Boston. Men maalt monsters van voedingsmiddelen, zoals bessen of appelen, tot moes. Deze moes wordt door een vloeistofchromatograaf gehaald, waarna men meet in hoeverre dit product in staat is, om lichaamsradicalen zoals peroxil onschadelijk te maken.
Elke product krijgt dan een ORAC score toegekend.) 
 
Nu vraagt U zich af, wat is VEMMA? VEMMA is 100% biologisch en staat voor Vitaminen, Essentiële, Mineralen, Mangosteen en Aloë-Vera. Ons voedingsprogramma houdt in, dat als deze Prémix wordt gebruikt, U Uw lichaam de optimale voeding aanbiedt. Deze Prémix is voorgemengd, 1 deel van dit krachtstation is de MANGOSTEEN PLUS!™ De eigenschap hiervan is de super-antioxidant MANGOSTEEN fruit en XANTHONEN-rijke mangosteen pericarp extract. Het bevat ook 12 volwaardige spectrum vitaminen (waaronder ook 43 anti-oxidanten zitten), tezamen met het blad van Aloë-Vera en Groene Thee (caffeïne vrij). het 2de deel bevat de Essentiële Mineralen®, met de smaak Kiwi-Aardbei en heeft een volledige Mineralen formule, waarin tenminste 65 belangrijke mineralen (100% ionisch= elektrisch geladen) zitten. De juiste balans van mineralen is de enige meest belangrijke factor in Uw gezondheid. 95% van Uw dagelijkse activiteiten, hangen af van de mineralen. Dus geen capsules of tabletten meer, maar 1 maatglaasje VEMMA™ per dag.

Zeg maar DAG, tegen al die dagelijkse overvolle boodschaptassen, die U zou moeten halen, om aan deze hoognodige waarden te komen en HALLO tegen dit super handig hoogwaardige Voedingsupplement.

Terwijl U deze boodschappen haalt, heb ik intussen mijn glaasje Vemma™ al op!!!!!


Vul uw Vemma glas (wordt meegeleverd bij de bestelling) tot het bovenste maatstreepje met de Prémix, voor Uw dagelijkse vitaminen. Vemma is mogelijk ook: En van werelds krachtigste vloeibare antioxidant, mineralen en vitaminen.

Wij gaan het nog 1 keer op een rijtje zetten voor U!
*Mangosteen en pericarp (schil) extract, die in de top 3 ter wereld staat met het hoogste antioxidanten gehalte.
*Alo-Vera heeft bijzonder veel positieve medicinale werkingen.
*Groene Thee (cafene vrij) bevat een stof EGCG, Deze stof is 100x effectiever dan vitamine C en 25x dan vitame E.
*Meer dan 65 soorten belangrijke mineralen. (100% ionisch= elektrisch geladen)
*12 volwaardige spectrum vitaminen.
* Het produkt is lichaamsklaar, door de vloeibare vorm is de opnamecapaciteit ±85%.
* Dit in tegenstelling tot tabletten en capsules, die een gemiddelde opnamecapaciteit hebben van ca. 20/30% max.
Deze Prémix is kant en klaar, U krijgt nu 2 flessen, van deze prémix in 1 pakket.

Vemma denkt met U mee, geen geknoei meer, of ietsje meer van die hoeveelheid of ietsje meer van die andere hoeveeheid, het is nu op de juiste manier gemixed.

Deze Prémix is ook op de markt als een "Fridge Brick" daarin zitten de miniscule flesjes en is ook reuze handig om mee te nemen, elk flesje (59 ml), zit boordevol met de rijk aan Xanthonen, “Mangosteen Plus!”.

12 volwaardige spectrum vitaminen en een volledige mineralen formule, waarin tenminste 65, 100% ionisch (elektrisch geladen) belangrijkste mineralen zitten.

U zult dit krachtige voedingssupplement nooit vinden in een restaurant, of in een snelle hap uit de automatiek!!

              Alleen hier!!!
Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
De inhoud is strikt informatief, evenutele fouten zijn voorbehouden.
Webmaster: Francisca Viënne

Disclaimer