"VERVE" KOMT ERAAN. In juni komt er een nieuw produkt bij, HET ultieme onder de energiedranken genaamd "VERVE". Wij houden U op de hoogte. De Fridge Brick (miniflesjes á 0.59m) zijn er weer, bestel ze snel, want het is een ware stormloop op deze handige meeneemflesjes!!


Welkom bij deze meest informatieve VEMMA ™ site!

Op deze site vindt U veel informatie over het produkt VEMMA™ met de mogelijkheid om dit produkt te bestellen of u kunt telefonisch contact opnemen met ons 031 (0) 653784900

New Vision heeft dit produkt, met overweldigend succes al 12 jaar lang op de markt, zijnde de Mangosteen Plus™ en de Essentiële Mineralen® (de flessen werden separaat verkocht), in november 2004 werd de dochteronderneming VEMMA™
opgericht en is vanwege een enorme vraag hier in Europa, naar Europa gaan uitbreiden, deze is sinds afgelopen september 2006 als primeur ook in Nederland gelanceerd.

Op 2 juni 2007 is in de RAI, de officiële opening geweest, het is nu nog de juiste tijd om U in te laten schrijven, als U interesse heeft om als onafhankelijk distributeur te gaan fungeren!

Kijk eens onder knopje distributeur.


                    

"VEMMA™ EUROPE" is een feit!!!!
In de volgende Europese landen heeft "Vemma™ Europe"zich reeds gevestigd:

België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, Tsechië, *Turkije, Zweden, *Zwitserland.

* Deze landen worden snel geopend!

Als team van de" Vemma Europe Group", zijn wij er trots op, U over dit Hoogwaardige Voedingssupplement, te mogen informeren en aanbevelen.

Ga gerust Uw gang, om deze interessante informatie, door te lezen.

Heeft U vragen, schroom niet, want vragen staat vrij, (en uiteraard vrijblijvend) dit kunt U via de emailknop doen, links onderaan.

Uw vragen zullen strikt persoonlijk worden behandeld en niet aan derden worden getoond.

Veel Plezier!!!

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
De inhoud is strikt informatief, eventuele fouten zijn voorbehouden.
Webmaster: Francisca Viënne